Yhdistämme IT-osaajat ja yritykset

Haetko uusia tehtäviä?

Teemme IT-osaajien suorahakuja kiinnostaville asiakasyrityksillemme sekä Suomessa että Euroopassa. Seuraa avoimia hakujamme englannin kielisiltä sivuiltamme JOBS osiosta. Emme ehdi päivittää suomenkielisiä sivuja tarpeeksi usein. Huomaa, että läheskään kaikki työnalla olevat hakumme eivät ehdi JOBS osioon saakka.

Mikäli haet uusia tehtäviä nyt tai mahdollisesti myöhemmin, lähetä meille CV:si, niin olet ensimmäisten joukossa mukana hauissamme. CV:si voit pudottaa sivun alalaidassa olevan lomakkeen kautta ja saamme yksityisasetukset kuntoon samalla. Katso täältä työpaikat joihin edelleen haemme kandidaatteja: JOBS

 

Urakehityksesi kumppani

Se mikä on sinulle tärkeää, on meille tärkeää. Olemme etuasi ajava kumppani. Olemme tukenasi uusien haasteiden löytämisessä, hakuprosessin kaikissa vaiheissa ja mahdollisen muuton järjestämisessä. Olemme täällä auttamassa sinua löytämään toiveittesi työn.

Kerro meille toiveistasi

Jätä meille CV:si ja kerro millaisia tehtäviä olet etsimässä. Soitamme sinulle ja jutellaan lisää. Emme soita sinulle turhaan. Käsittelemme tietosi luottamuksella.

Lähetä tietosi