IT-rekrytoinnin kumppani

Osaavat ihmiset tuovat kasvua

Olemme tukenasi osaavan henkilöstön palkkaamisessa ja henkilöstön tuottavuuden maksimoimisessa.

Hallitsemme liiketoiminnan, teknologian ja ihmiset. Yhdistämme teidät.

Uudet teknologiat muokkaavat liiketoimintaa ja tarvitaan uudenlaista osaamista. Suhtaudumme positiivisesti ja intohimoisesti teknologia tuomiin uusiin mahdollisuuksiin rakentaa parempaa liiketoimintaa. Perehdymme jatkuvasti uusiin teknologioihin ja niiden merkitykseen asiakkaiden liiketoiminnassa.

Tuemme sinua mm näissä asioissa:

  • Markkinoiden sopivimman osaajan suorahaku
  • Rekrytointipalvelut
  • Relocation-palvelu
  • Monimuotoisuus ja inkluusio konsultointi

Kansainvälisissä rekrytoinneissa palvelumme sisältää integraatiopaketin, jolla autetaan muualta muuttava integroitumaan paikalliseen kulttuuriin ja yhteiskuntaan.

Tuomme teille hyötyjä:

  • Paras lopputulos
  • Kustannukset alas
  • Ajansäästö
  • Laadukkaat rekrytoinnit
  • Skaalautuva palvelu
  • Luotettava ja sitoutunut kumppani, joka tukee kasvua ja vahvista brändiäsi

Meitä ohjaa vahvat eettiset periaatteet. Kohtelemme ihmisiä ystävällisesti ja kunnioittavasti. Markkinoimme asiakasta kaikessa hakijaviestinnässä ja panostamme erinomaiseen hakijakokemukseen.

Yritysten kasvua ja menestystä jarruttaa pula hyvistä IT-osaajista. Liiketoiminnan digitalisoinnin, uusien digitaalisten palveluiden ja tuotteiden kehittämisen myötä osaajista on pulaa. Rekrytointi omin voimin vie paljon aikaa, eikä aina tuota tulosta.

Olemme nuori, ketterä suorahakutoimisto Helsingissä. Autamme yrityksiä rekrytoimaan parhaat ohjelmistokehittäjät, suunnittelijat ja muut IT- ja digiosaajat Helsingissä, muualla Suomessa ja kansainvälisesti, myös ne vaikeimmin palkattavat. Haemme osaajat sieltä, mistä löydämme teille sopivimmat, globaalisti.

Tuemme asiakkaitamme luomaan monimuotoisia, innovatiivisia tiimejä hyvillä rekrytoinneilla. Haluamme edistää aitoa monimuotoisuutta ja tuemme monimuotoisten tiimien muodostamista.

Olemme globaalisti verkostoitunut yritys. Kansainvälinen resursointi ja suorahaku kauttamme on helppoa ja mutkatonta. Tarjoamme relokaatio-palvelut niille, jotka haluavat ulkoistaa ulkomailta palkattavan hakijan maahanmuuton, joko kokonaan tai osittain.

Ota yhteyttä

Soita meille tai jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä ja keskustellaan lisää.

jaana@dichange.fi

+358 405 858 055

Lähetä viesti

IT-osaajien rekrytointi diCHANGEn avulla on luotettavaa ja vaivatonta

Autamme yrityksiä rekrytoimaan ohjelmistoinsinöörit, koodaarit ja muut IT-ammattilaiset, silloin kun omat haut eivät tuota tulosta.

Skannaamme markkinan paikallisesti ja kansainvälisesti. Etsimme vaatimustenne mukaiset ohjelmistokehittäjät, suunnittelijat ja muut IT-osaajat.

Hoidamme puolestanne koko prosessin siihen saakka, kun uusi, motivoitunut IT-osaaja aloittaa tiimissänne. Silloin kun ammattilainen löytyy ulkomailta, hoidamme tarvittaessa paperityöt ja asunnon hankinnan. Perehdytämme tulijan ja varmistamme, että osaaja sopii yrityskulttuuriinne.

Olemme monimuotoinen tiimi eri kulttuureista tulevia ammattilaisia. Taustamme on ohjelmistokehityksessä, data-analytiikassa ja kansainvälisessä myynnissä.
Kokemuksemme varmistaa sen, että ymmärrämme osaajatarpeesi ja osaamme herättää kiinnostuksen sinulle sopivissa kandidaateissa.