IT-rekrytointi ja IT-rekrytoinnin konsultointi
Soita 040 5858 055

IT-rekrytointia räätälöidysti

Tarjoamme rekrytointipalvelua ja IT-osaajien rekrytointien konsultointipalvelua ammattitaidolla ja räätälöidysti, sinun tarpeesi mukaisesti.

Onko sinun yritykselläsi tarve ulkoistaa koko rekrytointiprosessi vai tarvitsetteko apua vain osaan rekryprosessia?

Mikäli haluat ulkoistaa osaajien rekrytoinnin hoidamme puolestasi koko prosessin profiilien määrittelystä lähtien.

Mikäli tarpeesi on satunnaista ja kohdistuu tiettyihin prosessin vaiheisiin, toimimme in-house konsulttina osana HR-tiimiänne.  Autamme erityisosaajien hankinnassa ja rekrytoinneissa,  hakijamarkkinoinnissa tai hakemusten käsittelyissä tuntilaskutuksella tai sopimuksen mukaan.

Tuemme asiakasyritystä joustavasti sen verran ja vain siltä osin kuin on tarvetta. Voit käyttää palveluamme esimerkiksi pari päivää viikossa, muutaman viikon tai kuukausia, aina tarpeen mukaan. Me joustamme.

Kansainvälinen rekrytointi

Kansainvälinen rekrytointi mahdollistaa suuremman osaajapoolin. Meidän avullamme kansainväliset rekrytoinnit onnistuvat luotettavasti ja nopeasti. Hoidamme tarvittaessa myös lupa-asiat kuntoon ja tuemme muuton järjestämisessä. Kansainväliset osaajat rikastuttavat työyhteisö muutoinkin kuin vain substanssiosaamisella. Tutkimusten mukaan diversiteetti luo innovaatioita organisaatiossa.

Employer branding - Työnantajamielikuva

Konsultoimme työnantajamielikuvan (employer branding) kehittämisessä. Vahva työnantajamielikuva rakennetaan hyvällä kulttuurilla, sekä erinomaisella viestinnällä.

Autamme viestinne terävöittämisessä, kanavien valinnassa ja hakukoneoptimoinnissa.

Erinomainen hakijakokemus on tärkeä osa työnantajamielikuvaa. Panostamme siihen.

Ota yhteyttä

jaana@dichange.fi

Puh: 040 585 8055