IT-osaajien suorahakua kansainvälisesti

"It always seems impossible until it's done." - Nelson Mandela

Olemme ammattitaitoinen, kansainvälinen suorahaku-tiimi. Haemme IT- ja digiosaajat ja tuemme rekrytoinnissa yrityksen tarpeen mukaan. Asiakkaamme ovat teknologiajohtoisia kansainvälisiä yrityksiä startupeista monikansallisiin teollisuusyrityksiin. Olemme suomalaisen ja eurooppalaisen työelämän tuntijoita. Toimimme Helsingistä ja Varsovasta käsin.

Vahvan IT-rekrytointitaustan lisäksi tiimistä löytyy osaamista työsopimuksista, työ-ja oleskeluluvista, kansainvälisestä rekrytoinnista, teknisten moniosaajatiimien rakentamisesta, työnantajabrändin rakentamisesta (employer branding), kansainvälisen liiketoiminnan kehittämisestä ja digitaalisesta palvelumuotoilusta. Olemme kykeneviä auttamaan yritystäsi monella tapaa.

Meillä on työkokemusta useasta eri Euroopan maasta, tunnemme työkulttuurien erityispiirteet ja puhumme useampaa Euroopan kieltä.

Teemme työtämme intohimosta auttaa asiakkaitamme ja hakijoita. On hienoa oppia joka päivä uutta ja auttaa asiakkaita menestymään. Meitä ohjaa vahvat eettiset periaatteet. Kohtelemme kaikkia ystävällisesti ja edistämme asiakkaan brändiä kaikessa viestinnässä.

 

Autamme asiakkaitamme menestymään globaalissa monikulttuurisessa maailmassa

Tutkimusten mukaan monimuotoinen työyhteisö edistää innovaatioita ja antaa yrityksille kilpailuetua.

Autamme asiakkaitamme edistämään monimuotoisuutta palkkaamalla, eri taustaisia osaajia ja monikulttuurisia suunnittelutiimejä.

Haluamme vahvistaa lahjakkaiden naispuolisten koodareiden osuutta teknisissä suunnittelu- ja kehitystiimeissä. Edustamme parhaita tietotekniikan ammattilaisia.

Jaana Patrakka

CEO

jaana@dichange.fi