IT-osaajien suorahakua kansainvälisesti

"It always seems impossible until it's done." - Nelson Mandela

Olemme ammattitaitoinen, kansainvälinen suorahaku-tiimi. Haemme IT- ja digiosaajat ja tuemme rekrytoinnissa yrityksen tarpeen mukaan. Asiakkaamme ovat teknologiajohtoisia kansainvälisiä yrityksiä startupeista monikansallisiin teollisuusyrityksiin. Olemme kansainvälisen rekrytoinnin ja liikkuvuuden asiantuntijoita. Toimimme Helsingistä ja Varsovasta käsin.

Vahvan IT-rekrytointitaustan lisäksi tiimistä löytyy osaamista työsopimuksista, työ-ja oleskeluluvista, kansainvälisestä rekrytoinnista, teknisten moniosaajatiimien rakentamisesta, työnantajabrändin vahvistamisesta (employer branding). Olemme kykeneviä auttamaan yritystäsi monella tapaa.

Meillä on työkokemusta useasta eri Euroopan maasta, tunnemme työkulttuurien erityispiirteet ja puhumme useampaa Euroopan kieltä.

Teemme työtämme intohimosta auttaa yrityksiä ja osaajia eteenpäin. On hienoa oppia joka päivä uutta ja auttaa asiakkaita menestymään. Meitä ohjaa vahvat eettiset periaatteet. Kohtelemme kaikkia ystävällisesti ja edistämme asiakkaan brändiä kaikessa viestinnässä.

Autamme asiakkaitamme menestymään globaalissa monikulttuurisessa maailmassa

Tutkimusten mukaan monimuotoinen työyhteisö edistää innovaatioita ja antaa yrityksille kilpailuetua.

Autamme asiakkaitamme edistämään monimuotoisuutta rekrytoimalla osaajia erilaisilla taustoilla ja osaamisella.

Verkostossamme on uuden teknologian erityisosaajia ja myynnin ammattilaisia monipuolisilla taustoilla.

Jaana Patrakka

CEO

Hänellä on pitkä työkokemus teknologiayrityksistä Euroopassa. Hän on kansainvälisen rekrytoinnin ja liikkuvuuden asiantuntija. Vastaa myynnistä ja kumppanuuksista.

jaana@dichange.fi