Digialan työpaikkoja – palveleva Headhunter

Haetko digialan töitä?

Etsimme asiakkaillemme digitalisaation parissa pätevöityneitä ammattilaisia ja alalle tähtääviä koulutettuja nuoria.

Haussa on digialan asiantuntijoita laajasti, kuten koodareita ja ohjelmistoinsinöörejä. Haemme myös kokeneita digitaalisen liiketoiminnan kehittäjiä, tuotepäälliköitä, digitaalisten tuotteiden ja palveluiden (esim SaaS-palvelut) myyjiä sekä digitaalisen markkinoinnin osaajia. Asiakkaitamme ovat yritykset innovatiivisista startupeista monikansallisiin yrityksiin Suomessa ja muualla Euroopassa.

Seuraa avoimia hakujamme englannin kielisiltä sivuiltamme JOBS osiosta. Emme ehdi päivittää suomenkielisiä sivuja tarpeeksi usein. Huomaa, että kaikki työnalla olevat hakumme eivät ole julkisia.

Mikäli haet uusia tehtäviä nyt tai mahdollisesti myöhemmin, lähetä meille CV:si, niin olet ensimmäisten joukossa mukana hauissamme. CV:si voit pudottaa sivun alalaidassa olevan lomakkeen kautta ja saamme yksityisasetukset kuntoon samalla. Katso täältä työpaikat joihin edelleen haemme kandidaatteja: JOBS

Urakehityksesi kumppani

Se mikä on sinulle tärkeää, on meille tärkeää. Olemme etuasi ajava kumppani. Olemme tukenasi uusien haasteiden löytämisessä.

Lähetä meille CV:si ja kerro vahvuuksistasi ja mitä olet hakemassa. Asiakkaamme hakevat erilaisia profiileja, eivätkä kaikki paikat ole julkisessa haussa. Otamme sinuun yhteyttä ja autamme uuden tehtävän löytymisessä mahdollisuuksien mukaan.

Osa haettavista tehtävistä löytyy täältä.

Rekisteröidy meille

Jätä meille CV:si ja kerro vahvuuksistasi ja millaisia tehtäviä olet etsimässä.  Käsittelemme tietosi luottamuksella.

Lähetä tietosi